Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Αποσύρει Το Σλόγκαν "Quietly Brilliant"

HTC One Silver

Φαίνεται ότι η HTC επιχειρεί ριζικές αλλαγές με σκοπό την επιστροφή της στην κορυφή. Μετά το εξαιρετικό HTC One αποφάσισε να αποσύρει το γνωστό σε όλους μας σλόγκαν “Quielty Brilliant” και σε αυτό βοήθησε και η πρόσληψη καινούργιου υπεύθυνου διαφήμισης τον περασμένο Νοέμβριο με σκοπό να γίνει πιο επιθετική, αφού ο ανταγωνισμός έχει ανέβει αρκετά. Τις προσπάθειες τις είδαμε όταν στην παρουσίαση του Galaxy S4 ο δημιουργός του One μοίραζε δωρεάν ποτά σε όσους περίμεναν στην ουρά για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Και όλα αυτά ανήκουν στον Benjamin Ho του οποίου η δουλειά στο τμήμα διαφήμισης αποδίδει καρπούς και κατάλαβε τι έλειπε τόσο καιρό από την HTC, μια καλή διαφήμιση φυσικά. Γιατί δεν χρειάζεται μόνο τέλεια υλικά κατασκευής, αλλά και ο τρόπος που θα δείξεις στον κόσμο ότι το κινητό σου αξίζει να το έχουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: