Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Δουλεύει Επάνω Σε Ένα One Με Windows Phone Και GDR3

HTC One Windows Phone MockUp

Αν θες ένα HTC One όμως προτιμάς το Windows Phone αντί του Android, τότε ίσως να περιμένεις καθώς υπάρχουν νέες φήμες. Όπως ακούγεται, η HTC ετοιμάζει μία συσκευή που είναι παρόμοια με το HTC One αλλά τρέχει το Windows Phone. Ακόμα είναι ασαφές τα χαρακτηριστικά του, αν και ξέρουμε πως οι ίντσες της οθόνης θα κυμαίνονται ανάμεσα στις 4 με 5 ίντσες (το One έχει 4,7-ίντσες), κυρίως μεταλλικό σώμα, Beats Audio και την έκδοση GDR3 των WP που θα κυκλοφορήσει αργότερα. Επίσης πιστεύεται ότι θα διαθέτει και τη τεχνολογία UltraPixel στη κάμερα, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το GDR3 θα φέρει υποστήριξη για 1080p οθόνες και τετραπύρηνους επεξεργαστές στα Windows Phone 8, οπότε αν όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε αναμφισβήτητα θα μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα και δυνατότερα Windows Phone της αγοράς.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: