Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Εγκαταλείπει Τα Tablets, Συνεχίζει Να Τα Παρακολουθεί Στενά

Η HTC ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις πωλήσεις του ενός και μοναδικού της tablet, το HTC Flyer, στην αγορά των ΗΠΑ. Προφανώς η εταιρία κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Apple και την Samsung και έτσι αποχώρησε.

Βέβαια, η εταιρία δεν θα σταματήσει για πάντα την κατασκευή των tablets. Ο Jeff Gordon από την HTC ανέφερε ότι θα παρακολουθούν την αγορά των tablet πολύ στενά και ότι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για αυτούς.

Η HTC έχει μειώσει τον αριθμό των κινητών που κατασκευάζει ώστε να επικεντρωθεί στην παραγωγή λίγων και καλών Android smartphones, οπότε είναι λογικό να διακόψουν, έστω και προσωρινά, την κατασκευή Android tablet για να φτιάξουν κάτι καλύτερο που θα πουλήσει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: