Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Ετοιμάζει Κάτι Μεγάλο

HTC Generator

Το HTC One Max, το πρώτο phablet της εταιρείας θα παρουσιαστεί σύντομα, και η HTC αποφάσισε να μας εξάψει την περιέργεια. Αρχικά ανέβασε ένα βίντεο στο Vine με το hashtag #HTChange και αν επισκεφθείς τον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας, θα βρεις το HTC Generator, μια εφαρμογή που εμφανίζει τυχαίους συνδυασμούς λέξεων με αρχικά γράμματα τα H, T και C.

Η HTC θα έχει και την βοήθεια του γνωστού από τις ταινίες Iron Man, Robert Downey, για την προώθηση του One και άλλων μελλοντικών συσκευών. Και η συνεργία ξεκίνησε ήδη με το πρώτο βίντεο όπου ο Downey κατεβαίνει από το ελικόπτερο κρατώντας μια βαλίτσα και τον περιμένει κάποιος ο οποίος κράτα ένα μεγάλο σε μέγεθος κινητό. Το HTC One Max λογικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: