Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Θα Έχει Απώλειες Το Επόμενο Τρίμηνο

HTC One & One Mini

Τι έκπληξη… Η HTC τελικά θα πληρώσει τα λάθη του παρελθόντος, και για το επόμενο τρίμηνο προβλέπει ότι θα έχει απώλειες μεταξύ 0% και -8%.

Η HTC το προηγούμενο έτος δεν τα πήγε τόσο καλά με τα κινητά, βγάζοντας αρκετά στην αγορά που δεν εντυπωσίασαν τον κόσμο, και με μηδενική διαφήμιση σε αρκετές χώρες, δεν τα πήγε καλά. Φέτος τα πάει καλά με το HTC One και λίγες διαφημίσεις στις ΗΠΑ, αλλά και κατά τη διάρκεια του Champions League σαν χορηγός.

Το τρίτο τρίμηνο του 2013 δεν θα της είναι καλό, με μηδενικά έσοδα ή θα χρεωθεί παραπάνω κιόλας, όμως εκεί στην εταιρία πιστεύουν πως στο τελευταίο τρίμηνο θα τα πάνε καλά. Και θα τα πάνε, αν προωθήσουν σωστά το νέο HTC One Mini, το μικρό αδερφάκι του μεγάλου One που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρία της Ταϊβάν θα τα καταφέρει και από του χρόνου να έχει ξανά πολλά έσοδα χωρίς να επαναλαμβάνει τα λάθη της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: