Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Θα Αναβάλλει Την Ημέρα Κυκλοφορίας Του HTC One

HTC One BlinkFeed

Η HTC έχοντας υποσχεθεί πολλά στην επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της, το HTC One, επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι η έναρξη της συσκευής θα καθυστερήσει. Πολλά στελέχη της HTC επιβεβαίωσαν στη The Wall Street Journal ότι το HTC One δεν θα ξεκινήσει με το χρονοδιάγραμμα, με την αιτία της ελλειψης προμηθειών εξαρτημάτων ως λόγο για την καθυστέρηση.

Η εταιρεία έχει ένα πρόβλημα διαχείρισης με τους προμηθευτές εξαρτημάτων της, καθώς έχει αλλάξει τις προβλέψεις της μετά την απροσδόκητη πτώση του περασμένου έτους σε αποστολές

Επίσης ένα ανώνυμο στέλεχος της HTC είπε στο περιοδικό: «Η HTC είχε δυσκολία στην εξασφάλιση επαρκών εξαρτημάτων για την φωτογραφική μηχανή καθώς δεν είναι πλέον πελάτης πρώτης κατηγορίας.» Ο επικεφαλής Μάρκετινγκ της HTC  Benjamin Ho προσθετει ότι η HTC αναμένεται να αρχίσει να πραγματοποιεί προπαραγγελίες από τα τέλη Μαρτίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: