Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Intel Ανακοίνωσε Τον Επεξεργαστή Atom Z2580 και LTE Chip

Intel Atom Z2580

Τη νέα γενιά επεξεργαστών για smartphones και tablets ανακοίνωσε η Intel κατά την διάρκεια της MWC. Η νέα πλατφόρμα των επεξεργαστών είναι διπύρηνη στη σειρά Atom (γνωστή ως Clover Trail+) και ξεχωρίζουν για την μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και τις διπλάσιες γραφικές επιδόσεις. Κατασκευασμένοι στα 32nm, οι επεξεργαστές Z2580 και Z2520 προσφέρονται στα 2,0GHz, 1,6GHz και 1,2GHz αντίστοιχα με τεχνολογίες όπως Hyper-Threading για ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών. Στα γραφικά χρησιμοποιείται η μηχανή Graphics Media Accelerator με 533MHz boost mode και υποστηρίζουν αναπαραγωγή βίντεο στα 1080p στα 30fps, δύο κάμερες μέχρι και 16-megapixel με πανοραμική λειτουργία, αναγνώριση προσώπου σε πραγματικό χρόνο και HDR. Από τις πρώτες συσκευές με τον νέο επεξεργαστή της Intel θα είναι το Lenovo IdeaPhone K900 που είδαμε τον προηγούμενο μήνα. Τέλος, ανακοίνωσε το XMM 7160, ένα LTE chip για smartphones, tablets και ultrabooks που υποστηρίζει μέχρι και 15 συχνότητες ταυτόχρονες με αρχιτεκτονική RF με αλγόριθμους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: