Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Kodak Κάνει Μήνυση Σε Apple Και HTC Για Παραβίαση Πατεντών

Μπορεί η Kodak να κρατιέται με νύχια και δόντια για να μη χρεοκοπήσει και να προσπαθεί να πωλήσει πατέντες για να βρει λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει μηνύσεις.

Σύμφωνα με την Eastman Kodak Company, τα iPhone, iPod και iPad της Apple και όλα τα smartphones της HTC χρησιμοποιούν τις πατέντες που έχει καταχωρήσει η Kodak σχετικά με τη ψηφιακή απεικόνιση χωρίς να έχουν πάρει την απαραίτητη άδεια από την εταιρία. Επίσης αναφέρει ότι έχει έρθει πολλές φορές με επαφή με τις 2 αυτές εταιρίες αλλά δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν. Ο στόχος της Αμερικάνικης εταιρίας είναι να πάρει μία δίκια αποζημίωση.

Σε αντίθεση με την Apple και την HTC, οι Samsung, Motorola, Nokia, LG και άλλες 30+ εταιρίες έχουν πάρει την άδεια χρήσης αυτών των πατεντών, οπότε για αυτές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πηγή: Techgear

Μοιράσου το με τους φίλους σου: