Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lenovo Θέλει να Αγοράσει Το Τμήμα Kινητών Tης NEC

Lenovo logo

Σύμφωνα με το Reuters, η Κινέζικη πλέον Lenovo θέλει να αγοράσει το τμήμα της Ιαπωνικής NEC που ασχολείται με τα κινητά. Η Ιαπωνική εταιρεία μιλάει και με εγχώριους αγοραστές. Οι δύο εταιρείες εχουν ξανά συνεργαστεί και στο παρελθόν για την κατασκευή υπολογιστή το 2011.

Εν μέσω της συνεχούς μεταβαλλόμενης αγοράς εξετάζουμε μια σειρά από τρόπους για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της κινητής μας τηλεφωνίας, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

Η NEC κατέχει την τέταρτη θέση στην αγορά των smartphone της Ιαπωνίας, και ένα μικρό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά. Κατά την διάρκεια της MWC παρουσίασε δύο ενδιαφέροντα, τα Medias W, κάνοντας τα πρώτα της βήματα. Λέτε στο μέλλον να δούμε κινητό από τις δύο εταιρείες;

 Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: