Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lenovo Μπαίνει Στην Ευρωπαϊκή Αγορά Των Smartphone

Lenovo Smartphone

Την Lenovo μπορεί να την ξέρετε για τους καλούς της υπολογιστές, όμως στην Κίνα και άλλες Ασιατικές χώρες παρέχει τα δικά της smartphone. Κάποια από αυτά είναι καλές προτάσεις, όπως η τελευταία της ναυαρχίδα, το Lenovo K900 που κυκλοφόρησε φέτος με 5,5-ιντσών οθόνη, διπύρηνο Intel Atom Z2580 επεξεργαστή, 13-megapixel κάμερα, Android 4.2 και άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά. Φυσικά προσφέρει και κάποια οικονομικότερα, όχι τόσο καλά.

Αυτά τα smartphones είναι πολύ πιθανόν να τα δούμε και στη χώρα μας. Σε συνέντευξή του, ο CEO της Lenovo, Yang Yanqing, αποκάλυψε πως η εταιρία του ψάχνει τρόπο για να επεκταθεί και στις χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Ο ίδιος εκτιμά πως η Lenovo θα εισέλθει στις αγορές αυτές εντός 12 μηνών, καθώς τα κέρδη της εταιρείας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Η Lenovo διείσδυσε στην Κινεζική αγορά των smartphone πολύ αργότερα (2ο τρίμηνο του 2012) από ότι η Huawei και η ZTE, αλλά έχει καταφέρει να ξεπεράσει και τις δύο και έχει επιτύχει ένα μερίδιο αγοράς 11%, φτάνοντας δεύτερη μετά την Samsung που έχει το 17,4%, σημειώνει ο Yanging.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθουν και στη χώρα μας τα κινητά της Lenovo, και φυσικά αν καταφέρουν να επεκταθούν στις αγορές που θέλουν, αλλά όταν πραγματοποιηθεί αυτό θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: