Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Ανακοίνωσε την Πρώτη Full HD Οθόνη Για Κινητά Με 440ppi

Η LG δημιούργησε μια νέα οθόνη για τα διαρκώς αναπτυσσόμενα smartphones, η οποία απεικονίζει 1920 x 1080 pixels μέσα σε ένα μικρό χώρο 5 ιντσών.

LG 5-inch FullHD panel

Αυτή η οθόνη για κινητά είναι η πρώτη που μπορεί να απεικονίζει Full HD ανάλυση και έτσι έχει πυκνότητα 440 pixels ανά ίντσα, κάτι που είναι πολύ πιο μπροστά από ό,τι έχουμε σήμερα στα κινητά μας (η Retina οθόνη του iPhone έχει πυκνότητα 330ppi).

Το πάνελ που χρησιμοποιείται στην οθόνη είναι Advanced High Performance In-Plane Switching ή AH-IPS LCD. Την ίδια τεχνολογία χρησιμοποίησε η LG σε ένα από τα πάνελ της πέρσι και κέρδισε ένα βραβείο για αυτό. Σε σύγκριση με τα κανονικά IPS πάνελ, τα AH-IPS πάνελ έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια το χρώμα, ευρύτερη γωνία θέασης και μεγαλύτερη μετάδοση του φωτός που οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Αυτό το 5-ιντσών Full HD πάνελ θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους και θα πρέπει να ελπίζουμε να είναι το πρότυπο σε high-end smartphones του επόμενου έτους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: