Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Ετοιμάζει "Σκεπτόμενα Smartphone"

Τον όρο “έξυπνα κινητά” (smartphones) θέλει να αξιοποιήσει η LG. Η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε ότι δουλεύει επάνω σε “σκεπτόμενα smartphone”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LG είπε ότι η εταιρία δουλεύει εδώ και καιρό επάνω στο project που αναφέραμε. Ένα “σκεπτόμενα smartphone” θα είναι σε θέση να καταλαβαίνει διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, αν έχεις βάλει ξυπνητήρι στις 8 το πρωί για να πας στη δουλειά σου, όμως το κινητό ανακαλύψει ότι υπάρχει κίνηση στους δρόμους και θα καθυστερήσεις, τότε αυτόματα θα χτυπάει πιο νωρίς ώστε να είναι είσαι αργοπορημένος.

Το συγκεκριμένο project δεν θα χρειάζεται απαιτήσεις υλικού (hardware), αλλά λογισμικού. Αν το λογισμικό προγραμματιστεί κατάλληλα τότε αυτό θα μπορεί να επιτευχθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: