Η LG Ετοιμάζει Phablet, Tablet, Firefox Κινητό Και Ρολόι

Το LG G2 Θα Κοστίζει 599€

LG G2

Η LG είναι από τις λίγες εταιρίες που σιγά αλλά σταθερά ανεβάζει το μερίδιο της στα κινητά, και είναι φανερό πως θέλει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της. Η προσπάθεια που κάνει φαίνεται από τα πολλά υποσχόμενο LG G2 με τιμή 599€ και τώρα ένα στέλεχος της εταιρίας μας αποκαλύπτει τα σχέδια της LG για το μέλλον.

Μιλώντας με στο βουλγάρικο blog Dnevnik.bg, ο επικεφαλής επικοινωνιών της LG Mobile της Βουλγαρίας, Dimitar Valev, αποκάλυψε ότι η εταιρία που δουλεύει ετοιμάζει μια συσκευή για κάθε είδος που είναι τώρα στη μόδα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένα phablet 6-ιντσών που θα ανταγωνιστεί στο One Max της HTC στις 5,9-ίντσες και το Note 3 της Samsung στις 5,6-ίντσες.

Άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν ένα tablet στις 9,8-ίντσες όπως το iPad σχεδόν και ένα δεύτερο στις 8,3-ίντσες όπως το iPad mini όπως γνωρίζουμε από φήμες, ένα κινητό με Firefox OS, και τέλος ένα έξυπνο ρολόι που γνωρίζαμε πάλι από φήμες.

Ο Dimitar Valev δεν μας αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά, ούτε και πότε θα τα δούμε επίσημα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.