Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Ετοιμάζει Phablet, Tablet, Firefox Κινητό Και Ρολόι

LG G2

Η LG είναι από τις λίγες εταιρίες που σιγά αλλά σταθερά ανεβάζει το μερίδιο της στα κινητά, και είναι φανερό πως θέλει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της. Η προσπάθεια που κάνει φαίνεται από τα πολλά υποσχόμενο LG G2 με τιμή 599€ και τώρα ένα στέλεχος της εταιρίας μας αποκαλύπτει τα σχέδια της LG για το μέλλον.

Μιλώντας με στο βουλγάρικο blog Dnevnik.bg, ο επικεφαλής επικοινωνιών της LG Mobile της Βουλγαρίας, Dimitar Valev, αποκάλυψε ότι η εταιρία που δουλεύει ετοιμάζει μια συσκευή για κάθε είδος που είναι τώρα στη μόδα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ένα phablet 6-ιντσών που θα ανταγωνιστεί στο One Max της HTC στις 5,9-ίντσες και το Note 3 της Samsung στις 5,6-ίντσες.

Άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν ένα tablet στις 9,8-ίντσες όπως το iPad σχεδόν και ένα δεύτερο στις 8,3-ίντσες όπως το iPad mini όπως γνωρίζουμε από φήμες, ένα κινητό με Firefox OS, και τέλος ένα έξυπνο ρολόι που γνωρίζαμε πάλι από φήμες.

Ο Dimitar Valev δεν μας αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά, ούτε και πότε θα τα δούμε επίσημα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: