Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Θέλει Να Πουλήσει 75 Εκατομμύρια Συσκευές Το 2013, Επεκτείνεται Στο Windows Phone 8

LG Optimus L9 TC

Η LG ευελπιστεί ότι αυτός ο χρόνος θα της πάει καλά στην αγορά των κινητών και αναμένει να πουλήσει αρκετά κινητά και να επεκταθεί πέρα από το Android. Το The Korea Times ανέφερε ότι η LG αναμένει να πουλήσει μέσα στο 2013 75 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, μία αύξηση από τα 55 εκατ. ευρώ του 2012. Η πλειοψηφία των κινητών, ή περίπου 45 εκατομμύρια, θα είναι ακριβά smartphones, ενώ τα υπόλοιπα 30 εκατ. θα είναι οικονομικότερα. Ωστόσο τα κινητά αυτά δεν θα τρέχουν μόνο το Android. Η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει επίσης συσκευές που τροφοδοτούνται από το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, το Windows Phone 8.

“Θα κυκλοφορήσουμε ένα μεγάλο αριθμό νέων συσκευών Optimus φέτος και η LG έχει επίσης κάποια νέα smartphones υπό κατασκευή, που θα τρέχουν το Windows Phone 8 της Microsoft,” είπε το ανώτερο στέλεχος ενός από τους τοπικούς εταίρους της LG.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: