Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Παρουσιάζει 5-ιντσών Οθόνη Με Σχεδόν Καθόλου Περιθώριο

LG 1mm Besel Display

Πολύ από εμάς ονειρευόμαστε ένα κινητό χωρίς περιθώρια στο μπροστινό μέρος της συσκευή, με το μόνο που να κυριαρχεί να είναι η οθόνη. Και αυτό σιγά-σιγά πραγματοποιείται. Μπορεί τα Samsung Galaxy S4 και LG Optimus G Pro να έχουν πολύ λεπτά περιθώρια-bezel όμως μπορούμε να έχουμε και ακόμα μικρότερα.

Η LG έγινε η πρώτη εταιρία που μας παρουσίασε οθόνη 5-ιντσών με 1 χιλιοστό λεπτό bezel. Η LG παρουσίασε την οθόνη στο 2013 Society for Information Display (SID) στο Βανκούβερ, εκεί που και η Qualcomm ανακοίνωσε τις νέες οθόνες κινητών Mirasol με ανάλυση 2560 x 1440 στα 577ppi!

Στη περίπτωση της LG, η ανάλυση της οθόνη δυστυχώς φτάνει μόνο σε HD, αλλά καλύτερη ανάλυση στα 1080p μάλλον δεν αργήσουμε να δούμε. Και μάλλον δεν θα αργήσουμε να δούμε οθόνες χωρίς περιθώριο. Πότε όμως θα εφαρμοστούν όλα αυτά σε κινητά μαζικής παραγωγής;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: