Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Πούλησε 10 Εκατομμύρια LTE Smartphones Παγκοσμίως

LG 10 million LTE smartphones

Η LG πριν από δύο χρόνια μπήκε στην αγορά με τα smartphone που υποστηρίζουν 4G LTE δίκτυα και φέτος πέρασε ένα σημαντικό ορόσημο σε αυτό τον αγώνα. Σήμερα η LG αποκάλυψε ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια LTE smartphones σε όλο το πλανήτη, κάτι που είναι ο διπλάσιος αριθμός από αυτά που πουλήθηκαν τον Αύγουστο. Ο αριθμός δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, ειδικά αν λάβουμε υπ΄ όψη ότι μόνο το καλύτερο Android smartphone, το Galaxy S3, πούλησε τον τριπλάσιο αριθμό τεμαχίων μέσα σε μερικούς μήνες. Αλλά βέβαια το 4G δεν είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο το κόσμο. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το είδαμε μόλις ένα χρόνο πριν στην αγορά και μάλιστα οι περισσότερες περιοχές ακόμα δεν καλύπτονται.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: