Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Πούλησε 15 Εκατομμύρια Smartphones Στη Σειρά L Series

LG Optimus L9 TC

Η σειρά L Series από την LG αποδείχτηκε αρκετά πετυχημένη αφού τα L3, L5, L7 και L9 κατάφεραν και πούλησαν 15 εκατομμύρια κομμάτια. Ο Dr. Jong-seok Park, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company ανέφερε ότι “η επιτυχία της σειράς Optimus L είναι απόδειξη για την πίστη μας ώστε να υπάρχει πράγματι μια αγορά με καλά ισορροπημένα smartphones που αντιπροσωπεύουν τις μοναδικές γεύσεις των ατόμων”. Πρόσθεσε επίσης ότι “η νέα σειρά Optimus L Series II επεκτείνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της αρχικής σειράς, και έτσι είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα έχουμε άλλη μία επιτυχία στα χέρια μας”. Και μίας και ανέφερε τη νέα αυτή σειρά, να υπενθυμίσουμε ότι η Κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε τη νέα σειρά και τα πρώτα της κινητά, LG Optimus L3 II, LG Optimus L5 II και LG Optimus L7 II [περισσότερα εδώ].

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: