Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Logitech ανακοινώνει το Solar K750 για Mac χρήστες

Το Νοέμβριο η Logitech είχε ανακοινώσει το Solar K750 για χρήστες PC, και τώρα, 9 μήνες αργότερα, η εταιρία λανσάρει το K750 σε μία διαφορετική έκδοση για χρήστες Mac.

Κάνε κλικ στην εικόνα για προβολή

Η νέα έκδοση για Mac είναι διαθέσιμη σε 5 νέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου και του ασημί, χαρακτηριστικό της Apple. Επίσης τα κουμπιά Ctrl, Windows και Alt έχουν αντικατασταθεί με αυτά που υπάρχουν στο πληκτρολόγιο με το μηλαράκι.Το K750 για Mac θα ταξιδέψει στην Αμερική και την Ευρώπη προς το τέλος αυτού του μήνα με τιμή $/€ 60.

Για όσους δεν γνωρίζουν το K750, είναι ένα ηλιακό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, με αριθμητικό πληκτρολόγιο και τα ηλιακά πάνελ που εκτείνεται από τα αριστερά προς τα δεξιά κάνουν την ανάγκη για αλλαγή των -άδειων- μπαταριών μη αναγκαία αφού επαναφορτίζονται. Οι ενσωματωμένες μπαταρίες μπορούν να τροφοδοτήσουν το πληκτρολόγιο έως και 2 μήνες χωρίς να δουν φως. Τέλος, είναι εντελώς φιλικό με το περιβάλλον καθώς είναι χωρίς PVC και η συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.

Πηγή: Geeky Gadgets

Μοιράσου το με τους φίλους σου: