Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Logitech Ετοιμάζει Χειριστήριο Παιχνιδιών Για Το iPhone 5

Alleged Logitech gaming controller

Μία θολή εικόνα ενός επερχόμενου gamepad για iOS συσκευές έχει κάνει τον κύκλο του διαδίκτυου και παρότι δεν έχουμε πληροφορίες, μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα.

Το χειριστήριο κάτω αριστερά έχει το λογότυπο G της γνωστής gaming σειράς, οπότε αμέσως καταλαβαίνουμε πως φτιάχνεται από την Logitech. Η γενικότερη εμφάνιση θυμίζει χειριστήριο κονσόλας – στα αριστερά έχουμε το αναλογικό και στα δεξιά 4 κουμπιά, και ένα 5ο από κάτω τους που δεν ξέρουμε τι κάνει. Επίσης υπάρχει βύσμα Lightning ώστε να συνδέεται εκεί το iPhone 5 ή το iPod touch 5 για τροφοδοσία ρεύματος και σύνδεση.

Με το iOS 7 να υποστηρίζει τέτοια χειριστήρια, δεν μας κάνει εντύπωση που είδαμε ένα. Ωστόσο μέχρι να ακούσουμε επίσημα την Logitech να το ανακοινώνει, κρατήστε και μία πισινή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: