Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η MediaTek Ανακοίνωσε Τον Πρώτο Πραγματικό Οκταπύρηνο Επεξεργαστή

MediaTek Octa-Core Processor

Η MediaTek ανακοίνωσε σήμερα, μετά από ένα μήνα από την διαρροή του, τον πρώτο πραγματικό επεξεργαστή με οκτώ πυρήνες. Σε αντίθεση με τον οκταπύρηνο Exynos 5 της Samsung, ο οποίος χρησιμοποιεί μόνο τους τέσσερις την στιγμή, ο νέος επεξεργαστής της MediaTek χρησιμοποιεί και τους οκτώ πυρήνες ταυτόχρονα, πράγμα που οδηγεί σε ομαλότερο παιχνίδι, web browsing, βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο, και βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας. Ο επεξεργαστής στις μετρήσεις του AnTuTu έφτασε τους 30,000 πόντους και οι ταχύτητες κυμαίνονται στα 1.7GHz με 2GHz και έχει εγγραφή βίντεο 1080p στα 30fps. Η μαζική παραγωγή έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, αν και δεν ξέρουμε πότε ποιο θα είναι το πρώτο κινητό που τον φοράει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: