Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Αναγκάζεται Να Μετονομάσει Το SkyDrive

SkyDrive logo

Το SkyDrive σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Δηλαδή, μόνο το όνομα θα πρέπει να φύγει, αλλά η υπηρεσία θα συνεχίσει να αποθηκεύει τα αρχεία μας.

Μετά από απόφαση του αγγλικού δικαστηρίου, η Microsoft θα αναγκαστεί να μετονομάσει το SkyDrive, την cloud υπηρεσία αποθήκευσης της.

Το δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου θεώρησε πως το “SkyDrive” παραβιάζει το εμπορικό σήμα για τη λέξη “Sky” του Ομίλου British Sky Broadcasting (BSkyB). Η εταιρεία έχει τα κανάλια που ονομάζονται Sky Sports, Sky One και Sky Movies.

Τον Ιούνιο, η Microsoft κατέθεσε για έφεση, αλλά αποφάσισε να συμφωνήσει με τους όρους που έθεσε η BSkyB, αντί να συνεχίσουν στα δικαστήρια.

Το “SkyDrive” ήταν ένα καλό όνομα, και ελπίζουμε πως η Microsoft δεν θα το ονομάσει “Xbox Cloud” ή με κάποιο άλλο χαζό όνομα. Εσείς πως θέλετε να μετονομαστεί;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: