Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ανακοίνωσε Την Απόσυρση Του Windows Live Messenger Για Χάρη Του Skype

Χθες ακούσαμε τη φήμη ότι η Microsoft θα αποσύρει το Windows Live Messenger για χάρη του Skype και σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε τη σχετική αλλαγή.

Το Windows Live Messenger θα ανήκει στην ιστορία από το πρώτο τρίμηνο του 2013 αφού σταδιακά σε όλες τις χώρες του κόσμου (εκτός της Κίνας) θα σταματήσει να λειτουργεί. Η Microsoft προτρέπει τους χρήστες να εγκαταστήσουν τη τελευταία έκδοση του Skype όπου πλέον μπορεί κάποιος να συνδεθεί με το λογαριασμό του στη Microsoft ή στο Facebook. Με τη σύνδεσή του, η υπηρεσία αυτόματα θα εντοπίσει το προφίλ του στη Microsoft και θα τα ενώσει ώστε να εμφανίζονται οι επαφές του Messenger στο Skype.

Αυτή η αλλαγή είναι πολύ σημαντική, αφού οι χρηστές θα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του Skype με τους φίλους τους με προφίλ στο Windows Live Messenger, Facebook και Skype από όλα τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα και λογισμικό του 2012, σε αντίθεση με το απαρχαιωμένο Messenger.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: