Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ανανεώνει Το Ημερολογίο Του Outlook.com Με Νέα Εμφάνιση Και Δυνατότητες

Outlook.com Calendar

Αναβάθμιση για το ημερολόγιο του Outlook.com ετοιμάζει η Microsoft. Η αλλαγές δεν βρίσκονται μόνο στην εμφάνιση, αλλά είναι και ουσιαστικές. Δηλαδή έχουν βελτιωθεί και οι λειτουργίες του ημερολογίου και επικεντρώθηκαν στο περιεχόμενο. Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν ένα γεγονός με ένα μόνο κλικ, με την περιήγηση στο ημερολόγιο να γίνεται πιο γρήγορα και απλή απο ποτέ. Επιπλέον υπάρχει ενσωμάτωση των Facebook, Skype, LinkedIn, γενεθλίων φίλων και του καιρού. Το ημερολόγιο είναι ιδιωτικό από προεπιλογή, σεβόμενη η Microsoft την επιθυμία των χρηστών να μην βγαίνουν όλα στην φόρα χωρίς την επιθυμία τους, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείς ότι θες με τους φίλους σου. Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσα στην βδομάδα και μπορείς να έχεις πρόσβαση στο http://calendar.live.com.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: