Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Αποκάλυψε Το Νέο MSN.com Για Τους Windows 8 Χρήστες

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα το νέο σχεδιασμό του site MSN.com, διαθέσιμο αποκλειστικά για τον Internet Explorer 10 και τους Windows 8 χρήστες στις 26 Οκτωβρίου. Το νέο MSN.com έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Metro/Modern UI της εταιρίας, και θα γίνει η νέα αρχική σελίδα για τον Internet Explorer ώστε οι χρήστες να διαβάζουν τα νέα πριν αρχίσουν να σερφάρουν.

Ο επανασχεδιασμός παίρνει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά που θα περιμέναμε από μία Windows 8 Metro εφαρμογή, και τα ενσωματώνει στον ιστότοπο με υποστήριξη διαφόρων αναλύσεων. Η Microsoft αναφέρει ότι το ανανεωμένο site φορτώνει με τη διπλάσια ταχύτητα από το παλιό. Μαζί με το νέο MSN ενσωματώθηκε και το νέο λογότυπο της εταιρίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: