Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δουλεύει Σε Κινητά Με Οθόνη Και Στο Πίσω Μέρος

Μία πολύ ενδιαφέρον πατέντα που κατοχύρωσε η Microsoft, αποκαλύπτει ότι η εταιρία έχει στα σχέδιά της ένα κινητό με δύο οθόνες, τη μπροστινή και μία δεύτερη στο πίσω μέρος.

Η πατέντα της Microsoft

Η πατέντα της Microsoft

Το United States Patent and Trademark Office πρόσφατα δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που σχετίζεται με ένα σύστημα για συσκευές με οθόνη δύο όψεων για τηλέφωνα και tablets, ανέφερε το PatentBolt την Παρασκευή.

Η εφεύρεση περιλαμβάνει μία ενσωματωμένη δεύτερη χαμηλής κατανάλωσης, πιθανώς E Ink, οθόνη στο πίσω μέρος ενός smartphone ή tablet που θα προβάλει διάφορες, συγκεκριμένες, πληροφορίες. Για να λειτουργήσει σωστά θα υπάρχει και ένας ξεχωριστός επεξεργαστής, χαμηλής κατανάλωσης, για αυτήν.

Η δευτερεύουσα οθόνη μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους πωλητές να μετακινήσουν διάφορα πράγματα όπως το ρολόι έξω από τη κύρια οθόνη για να ελευθερώσουν χώρο, ή μπορεί να δείξει διάφορα άλλα πράγματα που διαφορετικά δεν μπορούσαν να προβληθούν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: