Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Επανασχεδιάζει Τα Λογότυπα Των Skype, Bing, Xbox Και Yammy

Bing Redesign

Σε παλιά του δήλωση ο Steve Jobs είχε χαρακτηρίσει τη Microsoft εταιρεία που δεν έχει γούστο, και για να είμαι ειλικρινής δεν είχε και άδικο. Από τα Windows Phone και Windows 8 φάνηκε ότι η Microsoft ήθελε να το αλλάξει αυτό. Έτσι δεν μας εκπλήσσει που αποφάσισε να αλλάξει και τα εμπορικά σήματα και άλλων εφαρμογών της, και οι Wolf Olins, Todd Simmons καλλιτεχνικοί διευθυντές και ο Albert Shum υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του Windows Phone μίλησαν για το πως είναι να αλλάζεις σχεδιαστικά γνωστές εφαρμογές της Microsoft. «Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πως το πρόσωπο των καταναλωτών μπορεί να γίνει μέρος ενός οικοσυστήματος τοποθετώντας το σε μια φίρμα», είπε ο Simmons λέγοντας ότι η ομάδα του ήθελε να διώξει από την Microsoft την ιδέα ότι είναι μονολιθική εταιρεία. Με την Microsoft να ετοιμάζει την νέα γενιά Xbox, η ώρα για νέο λογότυπο είναι η καλύτερη. Η εταιρία έχει ήδη αλλάξει αρκετά λογότυπα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού της, οπότε αυτά των Skype, Bing, Xbox και Yammy θα είναι από τα τελευταία που θα υποστούν αλλαγές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: