Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ετοιμάζει Τον Αντίπαλο Του Google Glass

Google Glass

Τα γυαλιά της Google με όνομα Google Glass έχουν κινήσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και ολοένα και περισσότερες εταιρίες αναπτύσσουν τώρα τα δικά τους. Μέχρι τώρα δύο-τρεις μεγάλες εταιρίες στο χώρο της Πληροφορικής έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, και μέσα σε αυτές μπαίνει τώρα και η εταιρία πίσω από τα Windows, η Microsoft. Οι πληροφορίες έρχονται από το AppleInsider, το οποίο ανέφερε πως το Brian White of Topeka Capital Markets αποκάλυψε ότι η Microsoft ίσως αναπτύσσει τα δικά της γυαλιά που συνδέονται στο internet και μπορεί να κυκλοφορήσουν το 2014. Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι τα Google Glass θα είναι η αρχή μιας “σημαντικής ώθησης” της wearable τεχνολογίας, δηλαδή τεχνολογίας που μπορείς να φορέσεις, όπως αυτά τα γυαλιά και τα έξυπνα ρολόγια. Εταιρίες που ετοιμάζουν wearable τεχνολογικά προϊόντα περιλαμβάνουν τις Apple, Samsung, LG και Google που όλες τους έχουν ένα κοινό: smartwatches.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: