Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Θα Αντικαταστήσει Το Hotmail Με Το Newmail

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει επιτέλους τη μεγάλη ανανέωση του Hotmail που πολλοί χρήστες της υπηρεσίες περίμεναν χρόνια.

Το Newmail σύμφωνα με την εταιρία είναι μία πραγματικά μοντέρνα εμπειρία και είναι βασισμένο στο Metro UI, το γραφικό περιβάλλον που έχει βάλει σε όλα πλέον τα προϊόντα της.

Η ανανεωμένη/νέα e-mail υπηρεσία της Microsoft όχι απλά δεν θυμίζει καθόλου τη προηγούμενη εμφανισιακά, αλλά έχει προστεθεί και το People, ένα μέρος που μπορείς να συνδέσεις τους λογαριασμούς σου από κοινωνικά δίκτυα και να εμφανίζονται εκεί τα νέα από τους φίλους σου και τις σελίδες. Υπάρχουν επίσης τα Calendar και Skydrive, τα οποία θα είναι και αυτά βασισμένα στο Metro.

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει, ή καλύτερα, πότε το Hotmail θα μετατραπεί σε Newmail, αλλά λογικά θα το κάνει όταν αρχίζουν να πωλούνται οι πρώτοι Windows 8 υπολογιστές με Metro UI για ενοποίηση και διάδοση αυτού του νέου γραφικού περιβάλλοντος.

Ακολουθούν τα screenshot που διέρρευσαν:

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: