Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Θα Αποσύρει Το Windows Live Messenger Για Χάρη Του Skype

Το ιστορικό Windows Live Messenger, γνωστό και ως MSN, πρόκειται να κλείσει η εταιρία-κολοσσός Microsoft, για χάρη του Skype που εξαγόρασε πριν από ένα χρόνο. Σύμφωνα με τις πηγές του The Verge, η Microsoft δουλεύει ήδη στην απόσυρση του Messenger και η υπηρεσία θα ενσωματωθεί στο Skype τους επόμενους μήνες. Η σχετική ανακοίνωσε φημολογείται θα δημοσιευτεί σύντομα.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι τι θα γίνουν οι χρήστες του Messenger. Πιθανότατα μαζί με την συγχώνευση των υπηρεσιών να συγχωνευτούν και οι 350 εκατομμύρια του MSN στους 650 εκατομμύρια του Skype και θα ενωθούν τα προφίλ τους αν έχουν και στους δύο αυτές υπηρεσίες.

Το Windows Live Messenger είναι πλέον ενσωματωμένο στα Windows 8, Windows Phone και Outlook αλλά η Microsoft φαίνεται ότι δεν ασχολείται και πολύ με αυτή την υπηρεσία πλέον, αφού δεν προσθέσει νέες δυνατότητες και δεν διαφημίζεται καθόλου. Πως σας φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: