Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Κατασκευάζει Και Αυτή Έξυπνο Ρολόι

Microsoft

Είναι τις μόδας τα έξυπνα ρολόγια, και σύμφωνα με την Wall Street Journal, μετά τις Apple, Samsung, LG και Google, και η Microsoft ετοιμάζει το δικό της. Ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο πιθανό σχέδιο της συσκευής, όμως γνωρίζουμε ότι στις αρχές του 2013 ο Αμερικάνικος κολοσσός ζήτησε από προμηθευτές στην Ασία εξαρτήματα για μια τέτοια συσκευή και μάλιστα είχαν μια συνάντηση με την ομάδα που ασχολείται με το πρότζεκτ στην Ουάσιγκτον. Η εταιρία δεν είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με τέτοιο προϊόν, αφού και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το Smart Personal Object Technology, ένα ρολόι που μπορούσες να συνδέσεις με τον υπολογιστή σου μέσω καλωδίου και να δεις τον καιρό, ενημερώσεις και άλλα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: