Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Λανσάρει Το Outlook.com, Αρχίζει Η Κατάργηση Του Hotmail

Με Metro UI αέρα, το Outlook.com ήρθε για να αντικαταστήσει το Hotmail της Microsoft που χρειαζόταν τόσο πολύ μία αναβάθμιση.

Την εμφάνιση του Outlook.com την είχαμε γνωρίσει πριν από περίπου ένα μήνα, που τότε ήταν γνωστό ως Newmail. Ευτυχώς η εταιρία συνειδητοποίησε ότι το συγκεκριμένο όνομα δεν ήταν τόσο καλό και το μετέτρεψε σε Outlook.

Μπορείς να πας στο Outlook.com ακόμα και αν έχεις Hotmail.com, Live.com ή WindowsLive.com ηλεκτρονική διεύθυνση και να αναβαθμίσεις το email σου στο νέο Outlook.com πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και πατώντας στο “Αναβάθμιση σε Outlook.com”. Αυτό όμως δεν συνιστάται σε όποιον έχει συνδέσει τον λογαριασμό του σε κάποιο Windows Phone κινητό γιατί θα σταματήσει να συγχρονίζει, θα πρέπει να γίνει Reset και έτσι θα χαθούν όλα τα δεδομένα του χρήστη ( γιατί Microsoft; )

Κατά τ’ άλλα, οι λειτουργίες και δυνατότητες του Outlook είναι αυτές που γνωρίζαμε και στο Hotmail, απλά τώρα είναι πιο όμορφα, πιο οργανωμένα και έχει αποκτήσει διάφορα εφέ όπως αρμόζουν σε κάποιο προϊόν με Metro UI. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RnCu72G52bY&w=670&h=377]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: