Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Προσφέρει Two-Step Ασφάλεια Στους Λογαριασμούς Της

Microsoft Two-Step Security

Η Microsoft άρχισε τη διαθεσιμότητα ενός πολύ χρήσιμου χαρακτηριστικού που θα κάνει πολύ πιο ασφαλές τον λογαριασμό σου: Two-Step ασφάλεια. Αυτό το έχουν υιοθετήσει μεγάλες εταιρίες όπως Facebook, Google και Dropbox τα τελευταία χρόνια ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μέγιστη ασφάλεια. Τι είναι όμως αυτό; Με την ενεργοποίηση, κάθε φορά που κάνεις σύνδεση από νέο υπολογιστή θα χρειάζεται να περάσεις από ένα δεύτερο στάδιο πριν μπεις στον λογαριασμό. Θα σου χρειαστεί πχ να βάλεις έναν κωδικό που θα σου σταλθεί εκείνη την ώρα στο κινητό. Αυτό λοιπόν πρόσθεσε η Microsoft για τους λογαριασμούς στα Windows Phone, Xbox, Outlook.com, Skype, SkyDrive και Office ώστε οι χρήστες να είναι σίγουροι. Μπορείτε από τώρα να μπείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για να το ρυθμίσετε, και αργότερα ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει αντίστοιχη Windows Phone εφαρμογή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: