Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Σκοτώνει Το Zune Και Αλλάζει Το Windows Live Στο Windows 8

Η Microsoft αποφάσισε να σκοτώσει/αλλάξει δύο από τις πιο δημοφιλές υπηρεσίες της, τα Zune και Windows Live, στο νέο Windows 8. Μία πράξη που θα φέρει απλότητα στα προϊόντα της.

Αν και είχαν μια καλή πορεία, το Zune και τα Windows Live brands θα εξαφανιστούν. Το Windows 8 Consumer Preview δείχνει ότι οι εφαρμογές Windows Live έχουν αντικατασταθεί από τη προ-εγκατεστημένη ομάδα “Windows Communications“. “Το Windows Live ID”, η τρέχουσα όλα-σε-ένα υπηρεσία για την σύνδεση στη Microsoft, θα αντικατασταθεί με τη γενική “Microsoft Your Account” (βλ. παρακάτω φωτογραφία). Το “Zune” έχει εξαφανιστεί από το Windows και το κατάστημα Windows Store. Το Zune Pass, ωστόσο, εξακολουθεί να λειτουργεί.

Το νέο multimedia branding στο Windows 8 θα λέγεται “Xbox Live for Windows” και θα περιλαμβάνει εφαρμογές για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Οι φήμες λένε ότι το Zune επίσημα θα “αποσυρθεί” από το καλοκαίρι, και μπορεί ακόμη και να αντικατασταθεί από μια υπηρεσία μουσικής που μοιάζει με Spotify μέσω του Xbox Live.

Η συνολική απλούστευση των branding της Microsoft πάει κάπως έτσι:

Windows Live ID –> Microsoft Your Account
Windows Live Mail –> Mail
Windows Live Calendar –> Calendar
Windows Live Contacts –> People
Windows Live Photo Gallery –> Photos
Zune Music Player –> Music
Zune Video Player –> Videos

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: