Η MLS Μπαίνει Στην Αγορά Των Tablet Με Τα iQTab

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] MLS iQTalk Crystal, Ένα Άριστο Σύστημα Πλοήγησης

MLS logo

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Η MLS μετά τα πρώτα Ελληνικά smartphone στρέφεται και στα Ελληνικά tablet, αν και δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό. Τα tablet ονομάζονται iQTab και τρέχουν το Android με ‘νέες καινοτόμες’ λειτουργίες. Ακόμα δεν έχουμε δει τις συσκευές και η εταιρία υπόσχεται να μας δώσει περισσότερες κυκλοφορίες μόλις κυκλοφορήσουν. Η κυκλοφορία θα γίνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες και θα έρθουν σε διάφορα μοντέλα. Ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά.

Δελτίο Τύπου
ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ TABLETS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η MLS. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, Η MLS ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ TABLETS.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ TABLETS ΕΙΝΑΙ MLS IQTAB© ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID. ΤΑ MLS IQTAB© ΕΙΝΑΙ PROJECT ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ HARDWARE ΚΑΙ SOFTWARE. ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ” ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ MLS IQTAB© ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ Η MLS ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΩ ΕΞΑΓΕΙ ΤΟΥΣ TALK&DRIVE™ ΠΛΟΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΙΛΗ, ΜΑΡΟΚΟ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ TABLETS, ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

MLS iQTab

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Όταν κάποιος αγοράζει τις ΟΕΜ κινεζιές με το κιλό και κολλάει ένα αυτοκολλητάκι με την μάρκα του δεν λέμε ότι “Μπαίνει Στην Αγορά Των Tablet”, κούνια που τους κούναγε…

    Υ.Γ.: Το πλήκτρο Caps Lock μάλλον είχε κολλήσει στον υπολογιστή που γράφτηκε το Δελτίο Τύπου. Λίγο HCI δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, θέλετε να λέγεστε και εταιρεία τεχνολογίας… έλεος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.