Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Motorola ετοιμάζει νέο tablet


Σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα από κάποιο έγγραφο που διέρρευσε από τη Motorola, η Αμερικάνικη εταιρία ετοιμάζει ένα νέο tablet με άγνωστη ονομασία προς το παρών. Σύμφωνα με τις φήμες, το συγκεκριμένο tablet διαθέτει οθόνη 7 ιντσών στα 1024 x 600 με 400 nit (μπορεί και καλύτερο), διπύρηνο επεξεργαστή OMAP4 1 GHz, 1 GB RAM, 8 GB NAND και 8 MP φωτογραφική μηχανή με HD βίντεο. Βεβαίως τρέχει σε Android.

Ακόμα έχουμε, 1.3 MP εμπρόσθια κάμερα, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a/b/g/n WiFi, USB, HDMI έξοδο και αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Η μπαταρία του ανώνυμου tablet είναι Smart Li-ion, το εφοδιάζει με 5.5 ώρες streaming βίντεο μέσω Wi-Fi και μπορεί να αφαιρεθεί.
Τέλος, το tablet της Motorola ίσως να θυμίζει το Defy καθώς τα πλευρά του είναι κατασκευασμένα όπως του ανθεκτικού κινητού της εταιρίας και έτσι θα μπορεί να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, άμμο και νερό.

Πηγή: engadget.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: