Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Motorola Στέλνει Προσκλήσεις Για Την 1 Αυγούστου, Διέρρευσαν Εικόνες Τύπου Του Moto X

Moto X Event

Η Motorola, ή καλύτερα η Google, μας έχει εκπλήξεις για τις 1 Αυγούστου διότι άρχισε να μοιράζει προσκλήσεις για την εκδήλωσή της στην Νέα Υόρκη. Από την εικόνα της πρόσκλησης βλέπουμε την ονομασία του Moto X, το οποίο είχαμε δει να το κρατάει ο πρόεδρος της εταιρίας. Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα δούμε αυτή τη συσκευή και ποιος ξέρει… μπορεί να μας κρύβει και άλλα η Motorola.

Το Moto X όπως έχουμε ξαναπεί έχει αναγνώριση φωνής, μπορείς να το φτιάξεις όπως θες εσύ και να διαλέξεις ό,τι χρώμα θες και έχει αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτές τις μέρες διέρρευσαν επίσης οι εικόνες Τύπου του κινητού σε λευκό και μαύρο. Μπορείτε να τις δείτε παρακάτω. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Moto X White Unicorn leak

Moto X Black leak

Μοιράσου το με τους φίλους σου: