Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Motorola Mobility Απέκτησε Νέο Λογότυπο

Rainbow Motorola Mobility logo

Η Motorola Mobility κάνει αλλαγές στην πασίγνωστη επωνυμία της, καθώς διανύουμε αυτή τη περίοδο ανανεώσεων. Ο διάσημος κύκλος με το ‘M’ είναι ξανά παρών όμως υπάρχει ένας χρωματιστός κύκλος, ενώ το έντονο MOTOROLA έχει γραφτεί με μικρά γράμματα και έχει χρησιμοποιηθεί μία πιο ελαφριά και λεπτή γραμματοσειρά. Επιπλέον έχει προστεθεί ο τίτλος ‘a Google company’ που δηλώνει ξεκάθαρα της εξαγορά του τμήματος κατασκευής τηλεφώνων της Motorola από την Google. Η τελευταία φορά που άλλαξε η εταιρία το λογότυπό της ήταν μετά τον διαχωρισμό της από το Motorola Solutions όπου το μονόχρωμο “M” έγινε κόκκινο. Τώρα η εταιρία πρέπει να τα πάει καλά με το τελευταίο της κινητό που ετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό, το X Phone, και έτσι ένα φρέσκο λογότυπο ήταν λίγο πολύ απαραίτητο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: