Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Mozilla Αλλάζει Το Λογότυπο Του Firefox

Firefox

Το λογότυπο του διάσημου περιηγητή της Firefox αποφάσισε να αλλάξει η Mozilla μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτή θα είναι η τρίτη αλλαγή στο λογότυπο και η εταιρεία αποφάσισε να το αποκαλύψει. Με μία ματιά βλέπουμε το λογότυπο πιο επίπεδο, όπως επιτάσσει η τρέχουσα μόδα στον σχεδιασμό. Η αλεπού δεν έχει τις ραβδώσεις στην πλάτη όπως στα προηγούμενα για μία πιο έντονη πορτοκαλί πλάτη. Άλλες αλλαγές θα βρεις στην ουρά που είναι πιο λεπτομερής, την αντανάκλαση της μύτης, επανασχεδιασμό των ηπείρων στον χάρτη καθώς φυσικά και στη λάμψη στο πάνω μέρος της Γης. Το νέο λογότυπο παραμένει αναγνωρίσιμο και οικείο αλλά ο νέος σχεδιασμός του δίνει νέα πνοή και το καθιστά πιο σύγχρονο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: