Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Mozilla Λανσάρει Το Marketplace App Store

Η Mozilla ανακοίνωσε ότι έχει σχεδιάσει να ξεκινήσει ένα νέο Marketplace App Store, στο οποίο θα πουλάει εφαρμογές βασισμένες σε HTML5, στο Mozilla API και σε άλλες web τεχνολογίες. Στο ίδιο πνεύμα με το ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome.

Το Mozilla Marketplace θα είναι ωστόσο ελαφρώς διαφορετικό, καθώς το κατάστημα θα περιλαμβάνει εφαρμογές που πιθανόν να είναι σε θέση να τρέξουν και στο Firefox browser της και στο νέο λειτουργικό σύστημα Boot2Gecko για smartphones που είναι σήμερα σε εξέλιξη, και βασίζεται σε τεχνολογίες web.

Η Mozilla θα αρχίσει να παίρνει υποβολές για εφαρμογές για να τις προσθέσει στο νέο Mozilla Marketplace από προγραμματιστές κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Η Mozilla περιγράφει το νέο Marketplace της ως “το πρώτο λειτουργικό σύστημα και ανεξάρτητη συσκευή στην αγορά για εφαρμογές που βασίζονται σε ανοικτές τεχνολογίες Web όπως HTML5, JavaScript και CSS”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: