Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η NEC Ανακοίνωσε Το Medias X 06E, Το Πρώτο Υδρόψυκτο Κινητό

NEC Medias X 06E

Μέχρι τώρα ξέραμε για υπολογιστές που χρησιμοποιούν υδρόψυξη για να μειώνουν την θερμοκρασία και να μην υπερθεμένονται από την πολύωρη βαριά χρήση. Ήρθε όμως η NEC να παρουσιάσει το πρώτο κινητό που ρίχνει την θερμοκρασία χρησιμοποιώντας ένα σύστημα υδρόψυξης. Αν κάποιος δει το κινητό εξωτερικά δεν θα βρει κάτι διαφορετικό που να μαρτυρά αυτό που η NEC έκανε, αλλά μόλις αφαιρέσεις το πίσω καπάκι θα εντοπίσεις το υποσύστημα που διώχνει την θερμοκρασία, και σε συνδυασμό με το φύλλο γρανίτη η NEC υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες το πιο δροσερό κινητό της αγοράς. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού είναι επεξεργαστής Snapdragon 600 στα 1.7GHz, οθόνη 4,7-ιντσών 720p Oled, κάμερα 13MP και λειτουργικό σύστημα Android που θα εξασφαλίσει τη χαμηλή θερμοκρασία του κινητού. Το κινητό θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο από τον Ιαπωνικό πάροχο NTT Dacomo και δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: