Η Nokia Ανακοίνωσε Τα Nokia Asha 205 και Asha 206

Δύο νέα κινητά στη κατηγορία featurephones και στη σειρά Asha ανακοίνωσε η Nokia, τα μοντέλα 205 και 206 με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, χρώματα, σχεδιασμό και χαμηλή τιμή.

Το Nokia Asha 205 διαθέτει οθόνη (όχι αφής) 2.4 ιντσών, VGA κάμερα, Bluetooth, υποστήριξη δικτύων 2G (όχι 3G), έκδοση με διπλή υποδοχή για SIM, πληκτρολόγιο QWERTY και μία μπαταρία που κρατάει 37 ημέρες σε αναμονή και 25 ημέρες για την έκδοση με δύο SIM. Επίσης είναι το πρώτο Nokia κινητό που έχει ξεχωριστό κουμπί για άμεση πρόσβαση στο Facebook.

Το Asha 206 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από το αριθμητικό πληκτρολόγιο αντί του QWERTY, την κάμερα των 1.3 megapixel και τη μπαταρία που κρατάει μερικές ημέρες παραπάνω (47 με την απλή έκδοση, 28 με την διπλή SIM).

Και τα δύο κινητά έρχονται με το νέο χαρακτηριστικό “Nokia SLAM” το οποίο ανταλλάζει δεδομένα σε γρήγορες ταχύτητες με όσες συσκευές υποστηρίζουν αυτή τη τεχνολογία. Φυσικά τρέχουν το Series 40 και θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του έτους με τιμή περίπου 49€ χωρίς φόρους σε διάφορα χρώματα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=f_KTeIHr-_E&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=h126qqQSTT0&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kzBpwd0bnJk&w=600&h=338]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.