Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ανακοίνωσε Τον Εξωτερικό Φορτιστή DC-18 Που Μοιάζει Με Live Tile

Nokia DC-18

Μπορεί να μας τράβηξε τη προσοχή σήμερα η Nokia με το νέο όμορφο κινητό της, όμως ανακοίνωσε και ένα πολύ όμορφο εξωτερικό φορτιστή που δένει τέλεια με το Lumia σου, ή οποιοδήποτε άλλο smartphone φυσικά, καθώς είναι σαν ένα φυσικό Live Tile του Windows Phone.

Ο φορτιστής έχει την ονομασία Nokia DC-18 και οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 57 x 57 x 14,9 χιλιοστά και το βάρος τα 65 γραμμάρια. Η φόρτιση γίνεται με ένα αναδιπλούμενο microUSB καλώδιο. Η δική του μπαταρία είναι στα 1720 mAh, οπότε θα μπορεί να γεμίσει πλήρως όλα τα κινητά με 1700 mAh.

Nokia DC-18 (2)

Πάντα κουβάλα επιπλέον ενέργεια μαζί σου. Ο φορητός USB φορτιστής είναι ελαφρύς και συμπαγές, έτσι ώστε να χωράει εύκολα στην τσάντα σου. Τράβα το καλώδιο για να φορτίσεις. Τράβηξέ το πίσω για να σταματήσει η φόρτιση. Με αυτόν τον εύχρηστο φορητό φορτιστή, είσαι πάντα έτοιμος για μία γρήγορη φόρτιση.

Ο φορτιστής Nokia DC-18 είναι διαθέσιμος στα τέσσερα βασικά χρώματα των Lumia και του Asha 501, και αυτά δεν είναι άλλα από τα κυανό, ματζέντα, άσπρο και κίτρινο. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα και σε ποια τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: