Η Nokia Ανακοίνωσε Τον Εξωτερικό Φορτιστή DC-18 Που Μοιάζει Με Live Tile

Η Nokia Ανακοίνωσε Τον Εξωτερικό Φορτιστή DC-18 Που Μοιάζει Με Live Tile

Nokia DC-18

Μπορεί να μας τράβηξε τη προσοχή σήμερα η Nokia με το νέο όμορφο κινητό της, όμως ανακοίνωσε και ένα πολύ όμορφο εξωτερικό φορτιστή που δένει τέλεια με το Lumia σου, ή οποιοδήποτε άλλο smartphone φυσικά, καθώς είναι σαν ένα φυσικό Live Tile του Windows Phone.

Ο φορτιστής έχει την ονομασία Nokia DC-18 και οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 57 x 57 x 14,9 χιλιοστά και το βάρος τα 65 γραμμάρια. Η φόρτιση γίνεται με ένα αναδιπλούμενο microUSB καλώδιο. Η δική του μπαταρία είναι στα 1720 mAh, οπότε θα μπορεί να γεμίσει πλήρως όλα τα κινητά με 1700 mAh.

Nokia DC-18 (2)

Πάντα κουβάλα επιπλέον ενέργεια μαζί σου. Ο φορητός USB φορτιστής είναι ελαφρύς και συμπαγές, έτσι ώστε να χωράει εύκολα στην τσάντα σου. Τράβα το καλώδιο για να φορτίσεις. Τράβηξέ το πίσω για να σταματήσει η φόρτιση. Με αυτόν τον εύχρηστο φορητό φορτιστή, είσαι πάντα έτοιμος για μία γρήγορη φόρτιση.

Ο φορτιστής Nokia DC-18 είναι διαθέσιμος στα τέσσερα βασικά χρώματα των Lumia και του Asha 501, και αυτά δεν είναι άλλα από τα κυανό, ματζέντα, άσπρο και κίτρινο. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα και σε ποια τιμή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.