Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ανακοίνωσε Το 105 Των €15 Μαζί Με Το 301

Nokia 301

Η Nokia ανακοίνωσε μαζί με τα οικονομικότερα Windows Phone 8 και τα νέα της οικονομικότερα featurephones, τα 105 και 301. Το 105 είναι αυτό που κλέβεις τις εντυπώσεις γιατί κοστίζει μόλις 15 ευρώ ώστε να έχει επιτυχία στις αναπτυσσόμενες αγορές, όμως δεν χάνει σε ομορφιά ή χαρακτηριστικά. Το άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η μπαταρία η οποία αντέχει μέχρι και 35 ημέρες σε αναμονή. Διαθέτει ακόμη φακό και FM ραδιόφωνο. Το αδερφάκι του, το 301 (επάνω φωτογραφία), είναι πιο ακριβό στα 65 ευρώ και προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη, υποδοχή για 2 SIM, κάμερα 3,2-megapixel με λήψη πανοράματος και επιτρέπει την περιήγηση στο internet μέσω του Nokia Xpress browser με 90% συμπίεση δεδομένων. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OveuXyaD2fw]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=EH7OdHBtC74]

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: