Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ανακοίνωσε Το Here, Φέρνει Τους Χάρτες Της Σε iOS και Android

Σήμερα σε εκδήλωσή της στο Σαν Φρανσίσκο η Nokia ανακοίνωσε την επέκταση των χαρτών της και τη νέα τους υπηρεσία που λέγεται Here.

Το Here είναι ήδη προσβάσιμο στο Here.com και όποιος συνδεθεί με τον λογαριασμό του στη Nokia μπορεί να ενημερώσει τους χάρτες χρησιμοποιώντας το εργαλείο Map Creator. Για παράδειγμα μπορεί να αναφέρει αν ένας δρόμος είναι μονόδρομος ή αν υπάρχουν άλλα μαγαζιά ή μνημεία εκεί και να υποβάλει τις αλλαγές και αφού η Nokia τις επαληθεύσει, να δημοσιευτούν. Επίσης προστέθηκε μία νέα επιλογή για τρισδιάστατη προβολή, εμφάνιση της κίνησης (δεν είναι διαθέσιμο παντού) και των πεζοδρομιών.

Η Nokia επίσης είπε ότι εκτός από την αποκλειστικότητα σε Windows Phone και Symbian, θα φέρει τους χάρτες σε iOS και Android ‘σύντομα’, αλλά και ξεχωριστή έκδοση για το επερχόμενο Firefox OS από του χρόνου. Στο iOS θα υπάρχουν οδηγίες turn-by-turn, πληροφορίες για τα ΜΜΜ, ενώ για το Android θα μοιραστεί και SDK για τους προγραμματιστές για να ενσωματώσουν την υπηρεσία με μία πλήρη σειρά χαρακτηριστικών και πληροφορίες POI στις εφαρμογές τους.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: