Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Απαντά Στις Φήμες Σχετικά Με Το Δικό Της Windows 8 Tablet

Nokia 7-Inch Tablet Image Leaked

Θα κυκλοφορήσει ή δεν θα κυκλοφορήσει η Nokia tablet με Windows 8; Σε εκδήλωση στο Πακιστάν οι εκπρόσωποι της εταιρείας αποκάλυψαν αυτή την εικόνα που είδαμε πριν μερικές ώρες, ένα tablet 7-ιντσών που τρέχει Windows 8 RT δίπλα στο 620 και μία οθόνη υπολογιστή, και που είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν ξανά οι φήμες. Έτσι η Nokia απάντησε στις φήμες αυτές λέγοντας ότι η συσκευή που είχε μαζί της ήταν για να συγκρίνουν το UI των Windows 8 με αυτό του Windows Phone 8, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι προϊόν της εταιρείας. Αν θέλετε την δική μας γνώμη, πιστεύουμε ότι οι Φινλανδοί θα κυκλοφορήσουν tablet με Windows κάποια στιγμή αλλά το πότε παραμένει άγνωστο, παρόλο που αρνούνται την ύπαρξη του συγκεκριμένου tablet.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: