Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Διεξάγει Εκδήλωση Για Νέο Lumia Στις 14 Μαΐου Στο Λονδίνο

Nokia Lumia 14 May Invitation

Η Nokia λέει ότι θα διεξάγει μία εκδήλωση για Lumia στο Λονδίνο στις 14 Μαΐου. Η Φιλανδική κατασκευάστρια κινητών ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στον Τύπο για αυτή την εκδήλωση, δηλώνοντας πως θα μιλήσουν για Lumia συσκευές. “See what’s next” λέει η πρόσκληση, ακολουθώντας από το “the Nokia Lumia story continues.”

Δεν είναι ξεκάθαρο το τι σκοπεύει να ανακοινώσει η Nokia, όμως η αναφορά στο όνομα Lumia υποδηλώνει πως η εταιρία θα αποκαλύψει ένα νέο smartphone που τρέχει Windows Phone. Εικόνες από το υποτιθέμενο κινητό με κωδική ονομασία “Catwalk” της Nokia αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, και έτσι πιθανότατα οι Φιλανδοί θα μας παρουσιάσουν την πρώτη αλουμινένια τους συσκευή. Η Nokia φημολογείται επίσης ότι ετοιμάζει και tablets με Windows, αλλά δεν πιστεύουμε να ανακοινώσουν μία τέτοια συσκευή. Ακόμα. Όπως και να έχει, εμείς εκείνη τη μέρα θα σας ενημερώσουμε πρώτοι για το τι αποκάλυψε, όπως έχουμε και στο παρελθόν φυσικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: