Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ενδιαφέρεται Για Τα Δικά Της Tablets

Nokia

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φήμες ότι η Nokia θα παρουσιάσει το πρώτο της tablet, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαρρεύσει κάποιο νέο που να δείχνει ότι η εταιρεία όντως δουλεύει πάνω σε αυτό. Ήρθε όμως η δήλωση του αντιπροέδρου των συσκευών της Nokia, Jo Harlow, ότι τα tablet είναι μια αγορά που τους ενδιαφέρει. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν έχει κάποια πληροφορία να μοιραστεί για το προϊόν.

Η αγορά των tablets έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2010 όταν και παρουσιάστηκε το πρώτο iPad. Πλέον η κάθε εταιρεία έχει παρουσιάσει το δικό της tablet εκτός της Nokia. Με την 1ος δισεκατομμυρίου συμφωνία που έχει με την Microsoft η Nokia, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει tablet με Windows 8 ή RT, και ίσως με Android. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: