Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Επιβεβαιώνει Ότι Το PureView 808 Ήταν Το Τελευταίο Της Symbian Smartphone

Nokia 808 PureView hands-on

Η Nokia ανακοίνωσε το PureView 808 τον Φεβρουάριο στην MWC του 2012, με λειτουργικό Symbian Belle, και αναμενόταν να είναι η τελευταία Symbian συσκευή από τη Nokia.

Σήμερα η Φιλανδική εταιρία με τη παρακάτω δήλωση ανακοίνωσε ότι είναι και επίσημα η τελευταία τους.

Το Nokia 808 PureView, η συσκευή που παρουσιάζει τις φωτογραφικές ικανότητές μας και που ήρθε στην αγορά τα μέσα του 2012, ήταν η τελευταία Symbian συσκευή από τη Nokia.

Η σχετική ανακοίνωση δεν ήταν και μεγάλη είδηση, αφού πριν κάτι μήνες μάθαμε ότι η Nokia εγκαταλείπει το συγκεκριμένο λειτουργικό για χάρη του Windows Phone και ότι μόνο μικρά νέα χαρακτηριστικά και διορθώσουν θα προστεθούν στο μέλλον, αν προστεθούν. Ελπίζουμε ότι η εταιρία δεν θα εγκαταλείψει το λειτουργικό και στα οικονομικότερα κινητά της, δεδομένου ότι στο τελευταίο τρίμηνο πούλησαν 2,2 εκατομμύρια Symbian συνολικά, τα οποία είναι τα μισά σε αριθμό από τα Lumia με Windows Phone.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: