Η Nokia Ετοιμάζει Κινητό Καλύτερο Από Το Lumia 1020 Για Φέτος

Δημοσκόπηση: Σκοπεύετε Να Αγοράσετε Το Nokia Lumia 1020;

First hands-on with the Nokia Lumia 1020

Ο Stephen Elop το είπε στην παρουσίαση του Lumia 1020, αλλά πρέπει να πέρασε απαρατήρητο σε πολλούς που ήταν παρών στην εκδήλωση, ότι η Nokia ετοιμάζει την μεγάλη της συσκευή για το 2013.

Ναι, θα μου πείτε το 1020 δεν είναι; Είναι αλλά το μόνο δυνατό είναι η κάμερά του και όχι τα specs του όπως θα περίμεναν πολλοί, αφού ο Snapdragon S4 είναι σχετικά παλιός, αν και τα Windows Phone δεν χρειάζονται πολλούς πυρήνες γιατί όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει λένε για το πόσο γρήγορα είναι. Η αποκάλυψη λοιπόν ήρθε όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Elop τι θα μπορούσε η Nokia να κάνει για να βελτιώσει τις σχέσεις της με την AT&T η οποία πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι παραμελεί τα Lumia για πιο γνωστά όπως το iPhone και Android ναυαρχίδες.

Η απάντηση του Elop ήταν η εξής: «Η Nokia πρέπει να εκπαιδεύσει τους συνεργάτες πωλήσεων, να συνεργαστεί με την AT&T για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που θα δείτε με το Lumia 1020 θα είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει με την AT&T, αλλά δεν θα είναι τόσο όσο αυτό που θα κάνουμε με την επόμενη παρουσίαση μας, αργότερα μέσα στο έτος.»

Ίσως είναι το Nokia Rivendale που αναφέραμε σε άλλο άρθρο μας. Με την Microsoft να ορίζει υψηλές προδιαγραφές για τις συσκευές της δεν μας φαίνεται παράξενο που η Nokia θα κυκλοφορήσει πιο δυνατές συσκευές. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.