Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ετοιμάζει Phablet Παρόμοιο Με Το Note, Κυκλοφορεί Τον Ιούλιο

Nokia Phablet

Η Nokia φαίνεται ότι θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο των phablets. Παλιότερες αναφορές, και σήμερα από το FT, αποκαλύπτουν πως η Φιλανδική εταιρία έχει σχέδια να κατασκευάζει ένα μεγάλο κινητό αντίπαλο του Note της Samsung.

Η συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα κινητό και ένα tablet – γνωστή ως “phablet” – παρόμοια σε μέγεθος αλλά με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά από το δημοφιλές Galaxy Note της Samsung.

Αρκετά σαφές η αναφορά πιστεύω. Επιπρόσθετες φήμες θέλουν το συγκεκριμένο phablet να διαθέτει PureView κάμερα με ανάλυση 41-megapixel όπως το θρυλικό 808. Η κυκλοφορία του θα γίνει τον Ιούλιο και αργότερα θα κυκλοφορήσει μία οικονομικότερη έκδοση του Lumia 920.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: